Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Trageri în poligonul de la Mangalia

ro

04 Apr, 2011 12:18 985 Marime text

Cu ocazia aniversării a 161 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa organizează, mâine, un execiţiu demonstrativ în poligonul de la Mangalia. Evenimentul a fost sărbătorit în weekend şi de Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis.

Competiţia de mâine, care este programată să înceapă la ora 10.00 la Mangalia, se anunţă plină de surprize: jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor face o demonstraţie de mânuire a armelor, după care reprezentanţii mass-media sunt invitaţi să participe la concursul de tir.

Reprezentanţii presei au participat la proba pistol cal. 7,65 mm

Un eveniment similar a avut loc sâmbătă, în poligonul de la Cumpăna. Reprezentanţi ai presei, precum şi prefectul Claudiu Palaz, Petre Dinică, directorul Protecţiei Copilului sau Aurelian Zaheu, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au fost invitaţi să participe la concursul de tir „Cupa Jandarmeriei".

Cei care au dorit să participe la tir au tras cu un pistol de calibru 7,65 milimetri. Toţi paricipanţii au obţinut locul I şi au primit o diplomă de la Jandarmii Grupării Mobile Tomis.

Jandarmii au arătat cum se aplanează un conflict de stradă

Galeria, formată din jandarmi care se pregăteau pentru un exerciţiu demontrativ, a bătut cu bastoanele în scutul de apărare la fiecare înmânare de diplomă.

Exerciţiul demonstrativ de la Cumpăna

Momentul culminant a fost exerciţiul detaşamentului 2 de jandarmi, care a simulat un moment conflictual cu localnicii din Cumpăna. Dacă de o parte a baricadei s-au aflat localnici înarmaţi cu sticle, foc şi obiecte contondente, de cealaltă parte au stat jandarmii, aşezaţi în două rânduri, pregătiţi să intervină pentru restabilirea ordinii publice.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii