Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de seară Steaua vine vineri la Constanța

ro

28 Jul, 2011 11:46 778 Marime text

Partida contând pentru etapa a doua a Ligii 1 se joacă duminică, 31 iulie, pe stadionul „Farul", steliștii ispășindu-și etapa de suspendare a terenului propriu. Biletele pentru meciul cu echipa argeșeană se găsesc la casele de la arena constănțeană, punându-se în vânzare de vineri.

Penalizată cu o rundă de suspendare a stadionului propriu, în urma incidentelor de la meciul cu Dinamo, Steaua dispută meciul de campionat cu nou-promovata CS Mioveni la Constanța, pe stadionul „Farul". Partida a fost programată duminică, 31 iulie, de la ora 20,15.

Steliștii ajung pe litoral vineri după-amiază, în prima parte a zilei efectuând un antrenament la Mogoșoaia. Cazarea la Constanța se va face la hotelul „Royal", iar sâmbătă elevii lui Ronny Levy se vor pregăti pe stadionul „Farul".

Biletele la meci se găsesc de vineri la casele stadionului „Farul", care vor fi deschise după programul: vineri și sâmbătă între orele 11.00 și 18.00, duminică între orele 10 și 17. Tichetele de intrare costă 5 lei (la peluze), 10 lei (la tribuna a II-a) și 15 lei (la tribuna întâi).

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii