Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Scene sfâşietoare la înmormântarea scafandrului Cătălin Ispas

ro

16 Dec, 2010 12:27 1036 Marime text

Sute de persoane participă astăzi la ceremonia religioasă oficiată în memoria lui Cătălin Ispas (26 de ani), scafandrul descoperit mort, luni, în epava navei Medy. Ispas este condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

Zeci de foşti colegi, îmbrăcaţi în uniforme, au venit astăzi la biserica din Eforie Nord, pentru a-şi onora colegul care şi-a găsit sfârşitul în adâncurile mării. Lor li s-au alăturat, pe lângă membrii familiei, zeci de oameni impresionaţi de sfârşitul tânărului pompier.

Familia lui Ispas era doborâtă de durere. Soţia sa Andreea a rămas pe toată durata ceremoniei religioase lângă sicriu. Acolo au stat şi mama lui Cătălin Ispas şi sora sa, Adriana. Când pompierii au luat sicriul pe umeri ca să-l scoată din biserică, sora scafandrului nu a rezistat durerii copleşitoare şi a leşinat, fiind scoasă afară pe braţe şi dusă la Ambulanţă pentru a primi ajutor. Participanţii au privit înmărmuriţi cum Camelia Ispas, mama lui Cătălin, şi-a urmat afară din biserică fiica după care a renunţat şi s-a întors lângă coşciug. „Mă întorc. Mi-am lăsat băiatul singur", a spus femeia.Soţia şi mama nu se dezlipesc de sicriul în care se află trupul neînsufleţit al lui Cătălin.

Scafandrul este înmormântat în cimitirul din Eforie Nord. Slujba de înmormântare s-a terminat în urmă cu câteva minute. Condiţiile în care a murit tânărul nu au fost încă elucidate.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii