Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Sabrina Vasiliu este premiantă la toate concursurile

ro

31 Dec, 2010 13:24 1521 Marime text

Artista face parte din ansamblul multietnic Prietenia încă de la înfiinţare. De aproximativ cinci ani, adolescenta se dedică dansului în totalitate.

Sabrina şi-a descoperit pasiunea pentru dans în clasa a IV-a. Primul său contact cu scena l-a avut la vârsta de 10 ani, pe vremea când făcea parte din ansamblul de dansuri populare Mlădiţe Dobrogene înfiinţat de învăţătoarea Petrica Pascu. Un an mai târziu, eleva a renunţat la Mlădiţe în favoarea ansamblului Prietenia din Mihail Kogălniceanu.

Eleva recunoaşte că nu se poate lipsi de dans. Deşi are şi alte planuri, la pasiunea sa nu vrea să renunţe. „Dacă nu făceam dansuri populare, aş fi făcut tot dans, dar alte genuri. Psihologia, designul şi actoria mă atrag foarte mult, dar mereu o să-mi fac timp şi pentru pasiunea mea", mărturiseşte ea zâmbind.

Prieteni după spectacole

Sabrina a avut emoţii doar la primul spectacol. Aceste sentimente nu îşi mai au locul în viaţa artistei. „Nu am emoţii deloc, am avut doar prima dată când am păşit pe scenă", rememorează adolescenta. Fiecare spectacol reprezintă un prilej de bucurie. „Profit de ocazie pentru a mă reîntâlni cu toţi colegii mei. De obicei, când avem spectacole reuşim aproape de fiecare dată să ne facem noi prieteni. E foarte plăcut pentru noi, mai ales sentimentul pe care îl ai atunci când eşti pe scenă nu se poate compara cu nimic", explică artista.

Alături de colegii de la Prietenia, Sabrina a câştigat numeroase premii. „De obicei, când participăm la un concurs, câştigăm. Nu-mi amintesc să ne fi întors acasă fără premiu. Favoritul meu a fost spectacolul din anul vara anului 2008 de la Sibiu. Atunci am prezentat spectatorilor obiceiurile de nuntă, iar eu am interpretat rolul soacrei mici", povesteşte Sabrina. Eleva este voluntar la două fundaţii: „Tineri pentru tineri" şi „Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret". „Îmi place să mă implic în diverse activităţi. Iubesc foarte mult copiii şi îmi place să-i ajut", afirmă tânăra artistă.

Sabrina nu renunţă niciodată la telefonul mobil şi la machiaj pe care a ajuns să le considere o obsesie. „Messengerul şi celularul reprezintă probleme pentru tineri deoarece le mănâncă tot timpul", spune ea.

Odihna, la loc de cinste

În timpul săptămânii, Sabrina se trezeşte la ora 6.00 pentru a merge la şcoală. La ora 13.00, după terminarea cursurilor, vine acasă şi se odihneşte. „După ore întotdeauna stau în pat, sunt obosită. După ce mă refac, îmi scriu temele şi ies cu prietenii mei", a spus adolescenta. Cea mai bună prietenă îi este chiar mama sa. „Părinţii m-au susţinut mereu moral şi financiar şi sunt recunoscătoare pentru asta. Cu mama am o relaţie deosebită, este prietena mea de suflet", se confesează Sabrina.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii