Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Piţipoancă de Constanţa, prinsă cu 229 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui. Vezi aici reacţia tatălui

ro

15 Mar, 2011 12:15 1520 Marime text

Irina Danu (21 de ani) se grăbea să se întoarcă acasă de la Bucureşti pe Autostrada Soarelui. Ea a fost prinsă cu 229 de kilometri la oră, pe raza judeţului Ialomiţa.

UPDATE ora 14.04: Pentru faptul că a depăşit viteza legală, Irina Danu s-a ales cu o amendă în valoare de 603 lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Irina Danu este fiica lui Crinu Danu, patronul restaurantului Marco Polo din Constanţa.

Tatăl tinere: „Ce să-i faci? Se mai întâmplă!"

Tatăl Irinei, Crinu Danu, a declarat pentru Adevărul de Seară Constanţa că fiica sa venea de la o onomastică din Capitală: „Era împreună cu mai multe fete şi a fost prinsă de poliţie înainte de barierele de la Feteşti. Conducea un Audi TT".

Crinu Danu a luat gestul fetei ca pe ceva normal pentru tineretul din ziua de azi. „Ce să-i faci? Se întâmplă!. Dacă reuşea să treacă de bariere, era acasă", a mai spus tatăl tinerei.

Poliţiştii spun că fata era la volanul unui autoturism Audi TT şi că, în urma controlului de rutină de pe Autostrada Soarelui, ea a înregistrat recordul la viteză astăzi.

Tânăra a fost prinsă cu 229 de kilometri la oră, duminică după-amiază, în jurul orei 16.30. „Viteza de deplasare a fost înregistrată la Km 139, dar a fost oprită la staţia de taxare de la Feteşti. Nu a consumat băuturi alcoolice. Şoferiţa se va alege cu amendă contravenţională", a declarat George Grigore, comisar şef de poliţie la Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cea mai mare viteză înrtegistrată vreodată pe A2 de poliţişti este de 257 de kilometri la oră.

Tânăra în vârstă de 21 de ani este prietenă cu Anastasia Tănase, tânăra care în vara anului trecut a accidentat un bărbat, lăsându-l fără un picior. Şi Anastasia Tănase conducea un bolid de lux, un BMW X6.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii