Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de seară Miron Cozma şi Marinela Niţu, turişti de lux la Constanţa. Cei doi se declară îndrăgostiţi de oraşul în care vor să se stabilească

ro

22 Aug, 2011 11:46 832 Marime text

Miron Cozma a povestit în exclusivitate pentru Adevărul Constanţa cum a petrecut ultimul an în oraşul de la malul mării, cum se descurcă dintr-o pensie şi ce surprize pregăteşte lumii politice.

Miron Cozma e încântat de oraşul Constanţa în care locuieşte de aproape un an. S-a mutat la malul mării pe 29 august 2010. „M-a sunat un prieten de ziua mea şi mi-a făcut o mare surpriză. A vrut să-mi dea un apartament într-un hotel de cinci stele. Până la urmă am decis să stăm într-un apartament la un bloc în construcţie", dezvăluie Cozma.

Singura propimisiune pe care i-a smuls-o proprietarul construcţiei lui Cozma a fost aceea că nu va aduce presa la el acasă. Tocmai de aceea a refuzat să ne primească în locuinţa în care trăieşte împreună cu soţia sa Marinela.

Îndrăgostit de Constanţa

Omul care s-a născut şi care a trăit în Valea Jiului este îndrăgostit de Constanţa, dar mai ales de constănţeni. „Domnule, în Târgu Mureş sunt români şi unguri şi sunt mereu războaie. La Constanţa sunt şi dobrogeni şi tătari şi machidoni şi bulgari şi nu e niciun conflict..." se miră Luceafărul din Valea Jiului. Povesteşte că tătarii spun că este de-al lor, iar un machidon în casa căruia a intrat i-a cerut să-i dea un autograf pe tapet.

Singurul venit al familiei este pensia lui, de 2.700 de lei.

Revelion feeric pe malul mării

La malul mării Miron Cozma a trăit anul trecut cel mai frumos Revelion. „Eram doar eu pe plaja din Mamaia. Eram îmbrăcat doar într-o cămaşă şi un costumaş. La ora 12.00 noaptea m-am dus singur pe plajă cu o şampanie în mână... Apoi a început focul de artificii... A fost extraordinar! Feeric!", îşi aminteşte el.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii