Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Lotreanu Jr. rămâne după gratii

ro

10 Feb, 2011 11:47 1413 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins cererea lui Alexandru Cătălin Lotreanu (23 de ani), fiul fostului şef al secţiei 1 Poliţie, Dumitru Lotreanu.

Tânărul cercetat pentru complicitate la înşelăciune şi de fraude cu carduri clonate a cerut eliberarea provizorie sub control judiciar. Judecătorii constănţeni au respins cererea formulată de Lotreanu. Sentinţa dată astăzi de magistraţii Tribunalului poate fi atacată cu recurs, la Curtea de Apel Constanţa.

Alexandru Cătălin Lotreanu şi prietenul său, Valentin Ilioară (23 de ani), cumpăraseră mai multe produse electronice şi electrocasnice în valoare de 51.000 de lei folosind două carduri făcute în Suedia, respectiv în Canada.

Fiul fostului poliţist a fost implicat în mai multe incidente. În ianuarie 2008, Alexandru Lotreanu a bătut un muncitor pentru că îi murdărea maşina. Două luni mai târziu, maşina sa, un Audi TT, a luat foc în faţa unei benzinării din apropiere de Campusul Universităţii Ovidius. La acea vreme, Lotreanu jr a spus că a fost vorba despre o răzbunare.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii