Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevarul de seara La mare te aşteaptă distracţia!

ro

20 Aug, 2010 13:40 868 Marime text

Cluburile de pe litoral s-au întrecut în organizarea de petreceri, care mai de care mai atractive, pentru acest sfârşit de săptămână. Aşadar, cei care vin la mare au de unde alege.

Pe final de vară, La Mania se bazează pe talentele locale. Sâmbătă, la pupitru se vor afla Livio & Roby. Petrecerea începe la ora 01.00, iar biletul de intrare costă 30 de lei.

Daniela Crudu, la Mamaia

Mâine, de la ora 11.00, pe ritmurile muzicii lui Dj Cristi Stanciu & Matteo, pe plaja Cafe del Mar are loc evenimentul „Entran beachwear collection“. Vor defila Daniela Crudu,  Adelina Pestrițu, Mariana Dinu, Livia Tăvălug, Mihaela Dinu, Raluca Neacșu, Roxana Dobre și Agnes.

Rockul românesc se mută în Vamă

Ultimele seri la Stufstock 2010, cu cele mai aşteptate concerte. Astăzi, de la ora 23.00, vor evolua Trupa Veche, Urma, Zdob şi Zdub. Mâine cântă PhenomenOn, Implant Pentru Refuz, Z.O.B., Altar, Kumm, Omul cu Şobolani, Nicu Alifantis & Zan, E.M.I.L., Trooper, Luna Amară. Preţul de intrare la festival este de 20 de lei pe zi.

Filme gratuite, la Costinești

StudentFilmWeekend, cu proiecții gratuite de film box office revine la Costinești. Proiecțiile au loc în Piațeta Radio Vacanța, aflată lângă Obelisc, începând cu ora 21.30. Intrarea este liberă, accesul fiind permis tinerilor peste 18 ani. În acest weekend, organizatorii readuc la Costinești personajele fantastice de pe Pandora, șarmul lui John Travolta, zâmbetul marca Robin Williams și interpretarea unică a lui Robert Downey Jr. StudentFilmWeekend a început pe 23 iulie și se va încheia pe 29 august.


Târg al colecționarilor, la Eforie

Târgul Colecționarilor de antichități revine în acest weekend în parcul din faţa Primăriei din Eforie Sud. Programul de vizitare începe de la 10.00 şi se încheie la ora 24.00. Colecționari din toată țara expun obiecte unicat cu parfum retro, de la obiecte de mobilier până la bijuterii. Vizitatorii târgului vor fi întâmpinaţi cu muzică de promenadă

Iuliana Luciu e gipsy

Clubul Bellagio din stațiunea Mamaia organizează Gipsy party, cu un decor specific și animaţie. Programul este completat de o prezentare de modă, în cadrul căreia va defila și Iuliana Luciu. Petrecerea începe după ora 23.00.

www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii