Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară EXCLUSIV

ro

14 Oct, 2010 11:40 1172 Marime text
Nicu Gheară se leapădă de finul său Nuredin Beinur, aflat la această oră în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare pentru şantaj, instigare la şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi complicitate la evaziune fiscală.

Cunoscut pentru obiceiul său de a se implica, ca un adevărat naş, în problemele finilor, chiar dacă uneori a trebuit să îi recurgă la ameninţări pentru a-i readuce pe calea cea dreaptă, afaceristul Nicu Gheară se dezice de finul Beinur, aflat la ananghie.

„De asta m-aţi sunat? Nu cunosc situaţia. Nu am nicio treabă. Nu am nicio legătură cu această persoană de foarte mulţi ani", a declarat Nicu Gheară în momentul în care a fost întrebat despre problemele cu care se confruntă, la acest moment, Nuredin Beinur, cunoscut drept „stăpân" peste partea de sud a litoralului, atât ca afaceri, cât şi ca influenţă.

Nicu Gheară este însă legat de Beinur printr-o alianţă: în anul 2001 a fost naşul de cununie al tătarului, pe atunci abia cunoscut. Din toamna aceluiaşi an, Beinur a intrat puternic în afaceri cumpărând, cu ocazia privatizării societății Neptun-Olimp, nenumărate active din staţiune, pentru care a plătit zeci de miliarde de lei.

La acel moment s-a speculat faptul că banii lui Beinur ar fi de fapt ai naşului său şi că el este doar mâna dreaptă a afaceristului.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii