Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevarul de seara EXCLUSIV Constanta - Puscaria Poarta Alba SRL - gardienii inchiriaza telefoane detinutilor

ro

14 Jul, 2010 00:10 1050 Marime text

Un gardian de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă a fost surprins cu un telefon mobil pe care încerca să-l paseze unui deţinut. Telefonul era ascuns în chiloţii gardianului. Toate celulele din sector au fost percheziţionate, unul dintre puşcăriaşi fiind surprins în timp ce vorbea în străinătate.

Anchetă de amploare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă: un gardian este cercetat penal şi riscă să îşi piardă locul de muncă după ce a fost prins în timp ce încerca să plaseze unui deţinut un telefon mobil, dotat cu cartelă.

Conducerea penitenciarului a dispus o anchetă internă şi anunţarea Parchetului. Toate celulele din penitenciarul de maximă siguranţă au fost luate la controlat. Deşi pe coridoarele puşcăriei se comunicase prin coduri că „s-a întâmplat ceva“ deţinuţii au fost luaţi prin suprindere. Într-una dintre celule, ocupată de puşcăriaşi condamnaţi pentru violuri şi crime, anchetatorii au descoperit un condamnat vorbând la telefon cu o rudă din străinătate căreia în cerea bani.

Surse din interior au spus că un deţinut plăteşte până la 250 de euro pe săptămână pentru a folosi un telefon mobil.

www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii