Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Craniu de femeie, găsit pe câmpul de la Crucea. Anchetatorii cred că este al Luminiţei Călin, lectorul universitar de la ASE dispărut în decembrie

ro

22 Mar, 2011 12:16 1223 Marime text

Craniul unei femei a fost găsit sâmbătă de câţiva săteni din Crucea, care au ieşit cu animalele pe câmpul din localitate. În imediata apropiere a fost găsită şi o geacă. Ciobanii au alertat Poliţia.

Update ora 12.30 Zeci de poliţişti şi jandarmi au împânzit câmpul de lângă Stupina. Oamenii legii încearcă să refacă traseul Luminiţei Călin până în locul unde au fost găsite rămăşiţele. „Sunt peste 30 de poliţişti şi jandarmi. Încercăm să mai găsim ceva", a declarat comisarul şef Dumitru Catană, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Legiştii au examinat deja rămăşiţele găsite şi au spus că moartea femeii nu a fost violentă.

Update ora 11.30 Florin Vasile, fratele dispărutei, a primit vestea azi dimineaţă de la poliţiştii constănţeni care anchetează dispariţia surorii sale. „Nu am văzut hainele pe care au spus că le-au găsit. Probabil mi le vor arăta în zilele următoare. Nu ştiu dacă este vorba de sora mea. Anchetatorii au spus că femeia al cărei craniu a fost găsit, avea o plombă. Din câte ştiu sora mea nu a fost niciodată la dentist", a afirmat bărbatul

Update, ora 10.30 Anchetatorii au spus că, la o primă evaluare, craniul apaţine unei femei de 30-35 de ani, care a murit în urmă cu aproximativ două-trei luni. Descoperirea a fost făcută la nouă kilometri de locul unde a fugit, de lângă o maşină de Poliţie, Luminiţa Călin. În afară de craniu poliţiştii au mai găsit şi o pereche de blugi şi o cizmă şi câteva fragmente osoase, printre care o bucată dintr-un femur. La acest moment criminaliştii sunt în zonă şi caută alte rămăşiţe umane.

Criminaliştii au cercetat câmpul şi au ridicat mai multe probe. Surse din anchetă au spus că haina descoperită lângă o stână din Curcea este asemănătoare cu cea purtată de Luminiţa Magdalena Călin (37 de ani), lector universitar la Academia de Științe Economice (ASE) Bucureşti, dispărută în condiţii misterioase la începutul lunii decembrie 2010, pe câmpul din localitatea Stupina, comuna Crucea.

Craniul a fost ridicat şi dus pentru expertizare la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa. Fratele Luminiţei Călin, Florin Vasile, a fost chemat azi-dimineaţă la Poliţie, pentru anchetă.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii