Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Constănţenii cer ambulanţe pentru dureri de măsele

ro

03 Sep, 2010 12:42 791 Marime text
Ambulanţierii tot au de-a face cu pacienţi care-i pun pe drumuri degeaba. Unii îi solicită pentru o simplă injecţie, alţii pentru o durere de măsea.

„Persoanele care se grăbesc să ajungă într-un loc anume şi nu au chef să plătească transportul, cheamă ambulanţa. Când ajungen la ei, ne dăm seama că presupuşii bolnavi, care acuzau grave probleme de sănătate, dintr-o dată sunt sănătoşi", a declarat Ferodin Ablalim, şofer la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. De aceeaşi părere este şi Robert Til, asistent medical. „Pierdem o grămadă de timp cu anumite persoane, iar în tot acest timp alte cazuri grave sunt nevoite să-şi aştepte rândul. Oricum, nu putem risca să nu ne ducem şi să fie cineva în stare gravă", a precizat asistentul medical.

Au fost chemaţi ca să-i urce soţul înapoi în pat

Odată ne-am deplasat la o bătrână acasă care ne solicitase pentru a o ajuta să-şi urce înapoi soţul în pat. Soţul ei căzuse din pat, paralizat fiind şi ea a considerat că cel mai bine cheamă ambulanţa ca s-o ajute în această problemă", şi-a amintit cadrul medical. Un alt pacient i-a chemat pentru o banală durere de măsea.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii