Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Constanţa - EXCLUSIV Bărbatul care şi-a ucis amantul a fugit din ţară

ro

12 Oct, 2010 12:22 790 Marime text
Anchetatorii sunt pe urmele criminalului care în luna mai a acestui an l-a omorât cu sadism pe bărbatul cu care întreţinea relaţii homosexuale.

Probele tehnico - ştiinţifice i-au condus pe anchetatori la Mihai Milea (26 de ani). Tânărul din Călăraşi şi-a cunoscut victima cu doar câteva zile înainte de comiterea crimei, într-un bar din Constanţa, frecventat de homosexuali.

Milea era eliberat de doar două luni din penitenciar. Anchetatorii spun că mobilul crimei a fost jaful. La domiciliul suspectul din Călăraşi au fost descoperite o parte dintre bunurile furate din apartamentul bătrânului ucis.

Cadavrul bătrânului a fost descoperit după 3 zile de la comiterea crimei

Victor Porfir (72 de ani) a fost descoperit fără suflare în apartamentul său din cartierul constănţean. Deşi a fost ştrangulat cu un laţ, iar criminalul i-a tăiat apoi gâtul, victima a murit, potrivit legiştilor, după ce s-a asfixiat cu sângele provenit din rană.

Legiştii au mai spus că bucureşteanul era mort de trei zile când a fost descoperit mort în apartamentul său din Faleză Nord, împachetat în două perdele şi ascuns sub pat.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii