Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Constanţa - Doi inspectori de la Agenţia Fiscală, prinşi în timp ce luau mită

ro

10 Dec, 2010 11:56 835 Marime text

Cei doi angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au fost reţinuţi de poliţişti în timp ce primeau 2.000 de euro.

Update Cei doi suspecţi sunt audiaţi în acest moment în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa, asistaţi de un avocat. Persoana care i-a denunţat pe cei doi că ar fi cerut mită este administratorul SC Transport şi Construcţii Crisiri SRL Constanţa.

„Dacă pe numele lor se va emite mandat de arestare preventivă, vor fi suspendaţi din funcţii", a declarat Bogdan Huţucă, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice. „Oricum, controlul la firmă va fi făcut. Vom trimite o echipă în zilele următoare", a mai adăugat Huţucă.

Update Cei doi se duseseră să efectueze o verificare la solicitarea statului bulgar, cu privire la efectuarea unei tranzacţii între o firmă bulgărească şi cea din judeţul Constanţa.

„Nu ştim la ce se referea această tranzacţie. Tocmai asta se duseseră să verifice cei doi inspectori. Următoarea veste despre ei am primit-o când a sunat procuratura să ne spună că i-au reţinut", a declarat Bogdan Huţucă, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice.

Surse din cadrul anchetei spun că atunci când inpectorii au descoperit neregula, au pretins şpaga pe loc.

UPDATE Costel Bafan şi Adrian Cimpoaie sunt inspectori cu atribuţii de control la Serviciul de Cooperare Internaţională al ANAF. Cei doi bărbaţi sunt suspectaţi că au primit mită de la un agent comercial din Cumpăna.

Din primele informaţii, cei doi angajaţi ANAF au fost prinşi în urma unui flagrant organizat de poliţişti. Suma primită de ce doi inspectori este de 2.000 de euro.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii