Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Alarmă cu bombă la Centrul de Distracţii Europa

ro

22 Sep, 2010 13:07 743 Marime text
Angajaţii şi jucătorii care se aflau în această seară în Centrul de Distracţii Europa de pe bulevardul Mamaia au fost evacuaţi de urgenţă. Măsura a fost luată de poliţişti din cauza unei alarme cu bombă.

Update ora 20.30: Anchetatorii au reuşit să stabilească până la această oră că telefonul a fost dat din cartierul Kilometrul 4-5 iar „atentatorul" a folosit o cartelă pre pay. Alarmele false cu bombă sunt asimilate, din punct de vedere legal, faptelor de terorism.

Update ora 20.00: La momentul la care s-a făcut apelul în centru se aflau aproximativ 20 de persoane care au fost evacuate. Poliţiştii caută presupusa bombă cu ajutorul unor câini specializaţi. Oamenii legii cred că cel care a făcut apelul este un jucător nemulţumit.

Telefonul în urma căruia s-a dispus evacuarea celui mai mare centru de distracţii din Constanţa a fost dat prin numărul unic de urgenţă 112, în urmă cu puţin timp. Trupele speciale de intervenţie ale Poliţiei au descins imediat la centru şi au început căutarea presupusei bombe. Oamenii legii au spus că „atentatorul" este un bărbat.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii