Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Accident rutier grav în intersecţia de la Brotăcei

ro

02 Mar, 2011 12:06 1433 Marime text

Accidentul s-a produs la intersecţia dintre bulevardul Tomis şi strada Tulcei. În coliziune au fost implicate trei autoturisme, printre care un taxi aparţinând firmei Valentino.

UPDATE ora 23.40: Unul dintre martori a observat că de sub capota unuia dintre autoturismele implicate în accident ieşea fum şi, de teamă ca nu cumva să aibă loc o explozie, a sunat la 112. Imediat la faţa locului a ajuns un echipaj de pomipieri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, dar din fericire intervenţia lor nu a mai fost necesară.

UPDATE ora 23.25: Martorii spun că maşina înmatriculată CT 29 TOM, marca Mercedes, venea dinspre strada Tulcei către complexul Brotăcei, iar un alt şofer, care conducea o maşină marca KIA, înmatriculată B 07 RVC, circula pe celălat sens de mers.

Ajunşi la intersecţie, cei doi conducători auto ar fi trebuit să oprească la semafor, însă ambii au trecut pe galben.

„S-au izbit în plin şi au prins între ele şi taxiul", a declarat Cristian, unul dintre tinerii care au fost de faţă în momentul producerii accidentului.

Maşina despre care vorbeşte martorul este un taximetru înmatriculat B 73 ABJ, aparţinând firmei Valentino.

„Veneam dinspre Brotăcei, spre Zmeurei. Eram pe prima bandă şi am fost prins în accident.", spune taximetristul.

Două ambulanţe şi un echipaj al Poliţiei Rutiere Constanţa au ajuns la faţa locului. Doi tineri au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • madalina 07 Mar, 2011 01:39 autoturismul kia venea de pe tomis dinspre soveja si a trecut pe rosu. eu eram pe trotuar pe bv. tomis