Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Constanţa A păcălit peste 100 de oameni că-i duce în vacanţe de Paşte şi a fugit cu banii

ro

22 Apr, 2011 12:10 1211 Marime text

Magdalena Druiu este căutată de Poliţie după ce a fost reclamată de câţiva constănţeni că a fugit cu banii pe care îi plătiseră pentru excursii în Israel şi Spania.

UPDATE Dumitru Doiciu (64 de ani) trebuia să plece azi dimineaţă, în Grecia, împreună cu un grup de 14 persoane. Fiecare persoană din grup a plătit câte 200 de euro pentru excursie. „Ne-a spus că ne întâlnim cu două zile înainte să ne dea biletele dar de atunci nu a mai răspuns la telefon. Azi dimineaţă trebuia să fim preluaţi de un microbuz care nu a mai venit", a declarat Dumitru Doiciu (64 de ani).Oamenii plătiseră banii pentru excursie încă din luna decembrie a anului trecut ca să fie siguri că vor beneficia de reducere.

Poliţiştii au spus că până în prezent pe numele femeii au fost depuse peste 100 de reclamaţii. „Ea este cercetată sub suspiciunea comiterii infracţiunii de înşelăciune", a declarat subinspector Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Femeia îi momise cu sejururi ieftine în numele firmei SC Eco Rustica House, cu sediul pe strada Gheorghe Lazăr numărul 6 în Constanţa, zona Piaţa Griviţei. După ce oamenii au plătit vacanţele în avans, când s-a apropiat data plecării, femeia s-a făcut nevăzută. Abia atunci păgubiţii au realizat că au fost traşi pe sfoară şi au reclamat-o pe Magdalena Druiu la Poliţie. Fiecare grup de persoane plătise câteva mii de euro pentru a-şi petrece sărbătorile în afara graniţelor.

Din datele existente pe firme.info, SC Eco Rustica House a fost înfiinţată în luna ianuarie 2010.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii