Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rechizitoriul functionarilor din Primaria Constanta

ro

07 Nov, 2008 02:28 8781 Marime text

Petrica Munteanu.jpgZIUA de Constanta prezinta in exclusivitate, on line, actul prin care au fost trimisi in judecata Edy Cristian Petrescu, Lucian Mata, Liliana Cazacu, Petrica Munteanu, Aurora Parvu, Iuliana Zahariciuc, Doina Gheondea, Florea Radu si Sebastian Catalin Lazar, sub multiple acuzatii de fapte de coruptie.

echizitoriul a fost intocmit in luna februarie, anul trecut, de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie, Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie.

Procurorii ii acuza pe inspectorii Liliana Cazacu, Lucian Mata si Edy Petrescu de luare de mita, in timp ce acuzatiile care i se aduc lui Petrica Munteanu, actualul director al Directiei Relatii Internationale si Organizare Evenimente din Primaria Constanta, sunt de abuz in serviciu in forma calificata si fals material. Nu in ultimul rand, inspectorii Aurora Parvu, Iuliana Zahariciuc, Florea Radu, Doina Gheondea si Catalin Sebastian Lazar sunt acuzati, la randul lor, de abuz in serviciu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii