Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rechizitoriul lui Bogatu Cum se derulează afacerile prin Portul Constanţa, în ochii DNA-ului

ro

13 Mar, 2011 16:54 2987 Marime text

eugen_bogatu.jpgÎn contextul operaţiunii „tabla de şah" a procurorilor Structurii Centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie - operaţiune menită să destructureze sistemul privat al vameşilor şi poliţiştilor de frontieră din România - vă prezentăm cazul ce a reprezentat „bulgărele de zăpadă" pentru situaţia creată în vămile româneşti - anchetarea fostului vameş constănţean şi director portuar Eugen Bogatu, alături de omul de afaceri sirian Said Baaklini. ZIUA de Constanţa postează în această seară, începând cu orele 23.00 rechizitoriul prin care vameşul a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, document în care se pot observa legăturile existente între potentaţii zilei, relaţii ce adesea, în opinia procurorilor DNA, depăşesc sfera legalităţii.

De menţionat că am evitat publicarea documentului până la acest moment pentru a nu influenţa rezultatul alegerilor din PDL Constanţa, ce au avut loc sâmbătă.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomass 13 Mar, 2011 18:45 Este un mafiot al sistemului vamal ,care inpreuna cu Pilca ,Fainarea si Teseleanu controleaza prin locotenenti(nebuni) ca Bratu,Bogdan ,Olteanu, fosti vamesi si actuali tot ce trece prin vama .Au creat un sistem mafiot si nu trece nimic fara spaga.Ei dicteaza preturi si greutatea bananelor.(verificati regulamentul vamal) ca sa vedeti citi bani cistiga.
  • constanteni 13 Mar, 2011 16:43 ASTEPTAM CU NERABDARE !!! PAI AR TREBUI SA FIE ARESTATI FOARTE MULTI,DIN 1990 PANA IN ZILELE NOASTRE.VOI ZICETI CA DIN POR SI DIN VAMI SE FURA DE IERI,DE ALALTAIERI ? VA INSELATI !!! DIN PORT SE FURA DE PE VREMEA LUI CEAUSESCU,DAR HAI....S-O LUAM DE LA 1990 INCOACE !!! SA SPUNA SI A.NASTASE CUM SI-A FACUT MILIARDELE DE DOLARI SI EURO,HREBENCIUC,MIREA,MAZARE,DRAGOS CONSTANTINESCU,DIP...SI TOTI MAFIOTII DIN ZILELE NOASTRE.ORCHESTRATI permanent DE GRUPARE VAMESILOR,PE CARE NOI VEDEM CA NU-I ARESTEAZA.DOAR ASTA A FOST SINGURUL ARESTAT !!!! DE CE ? AU COTIZAT DEJA CEILALTI ? vama si portul au fost dintotdeauna FEUDA partidului de guvernamant !!!!pai atunci ne intrebam : serviciile secrete ce au pazit ? nu au facut nimic in folosul tarii ? ...nu se vede,la cat de jegmanita si furata este ROMANIA !!! serviciile secrete sunt principalele vinovate pentru dezastrul si asasinarea economica produsa de acesti criminali si asasini ai taraii !!! si au mai permis si latoti arabitoii si nespalatii sa fure din tarisoara asta !!! RUSINE MARE !!!!
  • Sile this Millennium 13 Mar, 2011 13:11 O probă de deontologie la Ziua de Constanta : "De menţionat că am evitat publicarea documentului până la acest moment pentru a nu influenţa rezultatul alegerilor din PDL Constanţa, ce au avut loc sâmbătă. "