Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zvonuri de schisma in PNL Constanta

ro

08 Sep, 2009 02:56 2216 Marime text

pnl-sigla.jpgUmblă vorba cum că în Organizaţia judeţeană a Partidului Naţional Liberal se pregăteşte o ruptură.

Este vorba despre formarea a două grupări care se vor lupta pentru şefia PNL-ului local. Zvonul este confirmat parţial şi de retragerea lui Aurel Butnaru de la şefia liberalilor constănţeni. Surse din cadrul organizaţiei au declarat că în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean, care a avut loc sâmbătă, s-a decis adoptarea unei „politici comune" până la alegerile prezidenţiale, chiar dacă, în acest moment, în partid sunt tot felul de oameni cu tot felul de idei. După aceea... potopul. Se pare că după rezultatele scrutinului din 22 noiembrie, schimbarea va veni peste organizaţia judeţeană a PNL, moment determinant pentru soarta grupării politice. Aceleaşi surse mai spun că atunci se va vedea dacă actuala conducere a dat randament sau nu şi se vor lua măsuri în consecinţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 09 Sep, 2009 04:34 Cu aceasta alegere nu s-a facut nici o schimbare de bine in PNL Constanta. Lupul isi schimba parul ,dar naravul,ba!
  • surmelis argentina pusa 08 Sep, 2009 08:32 Si organizatia PNL a orasului Harsova de Constanta ,are nevoie URGENTA de schimbare de lider, in cazul in care la conducerea acesteia ca lider PNL se afla in continuare, d-l IONEL CHIRITA,fost primar liberal.
  • hermann 08 Sep, 2009 08:29 de Iordache jagardache de la Medgidia cind sacapati?Asta nu are nici o treaba cu liberalismul este un pupincurist care se plimba la orice partid care ii da o bucata de piine
  • hanibal 08 Sep, 2009 04:32 Daca Antonescu nu-l mazilea , nimeni din organizatie nu s-ar fi sinchisit . Grija pentru imaginea partidului este inutila , deoarece aceasta este terfelita deja de catre alti indivizi cocotati la sefia partidului .Liderii nu apar peste noapte .Tinand cont de calitatea celor care aspira la functia de presedinte al organizatiei , Culetu este cel mai potrivit .Dar cu o conditie :sa-si formeze o echipa de tineri capabili si sa renunte la indivizi de talia lui Manea . Ceilalti , vorba lui Mihei , sa munceasca fara functii in partid . Problema este ca acestia nu sunt capabili decat de sforarii . Ar mai fi un cadru valoros , de o rara inteligenta si mare specialist in organizare pe nume George cumnat cu alt mare specialist , la fel de inteligent , numit Bola sau Boala , nu mai stiu exact.Dati-i pe mana lui Manea pentru a-i instrui ca insotitori de elefanti .