Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Mangaliei contabilizeaza procesele primariei

ro

02 Jul, 2010 03:13 1920 Marime text
minca12.jpgConservatorul Ion Mincă nu exclude să renunţe la atribuţiile legate de chestiuni juridice, ce i s-au încredinţat.

„În prezent, primăria Mangalia are 449 procese cu diverşi cetăţeni şi societăţi. Municipiul Mangalia este reprezentat de avocaţii Liviu Borbel şi Marius Mocanu - în 117 dintre aceste procese - şi de consilierii juridici ai primăriei în celelalte. Am primit, din partea domnului primar, cu totul alte atribuţii faţă de prezent. Am observat însă, că marea majoritate a şefilor din primărie au reţineri când vin la mine. Din câte mi-au spus, înainte să ajungă la mine, problemele ce ţin de atribuţiile mele stau la «dospit» pe la etajul I. E posibil să renunţ la ele, pentru că nu vreau să fac figuraţie...", a declarat, public, în cadrul şedinţei de consiliu local de miercuri, viceprimarul Ion Mincă.

Acesta a ţinut, astfel, să răspundă interpelării colegului său de consiliu, Viorel Oleniuc, care îl întrebase despre situaţia proceselor primăriei şi despre costurile pe care instituţia le suportă în cazul dosarelor pierdute în instanţă. Mincă are în atribuţii şi în compartimentul Juridic al primăriei şi va trebui să şi „adune" sumele pe care trebuie să le achite primăria celor exoneraţi de instanţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii