Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR susţine că avem nevoie de un referendum pe justiţie

ro

10 Jul, 2018 00:00 1940 Marime text
Uniunea Salvaţi România susţine că lupta anticorupţie nu se termină cu decizia de ieri a preşedintelui Klaus Iohannis, care este dator să organizeze referendumul pe care l-a anunţat la OUG 13.

„Avem nevoie de un referendum pe justiţie. Fie că este cel anunţat de preşedinte, fie că este pentru «Fără Penali», oamenii trebuie să se pronunţe. Din 2016, avem aproape fără întrerupere proteste de stradă. Sute de mii de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva atacului la Justiţie. Este clar că la nivelul societăţii există o nemulţumire profundă şi trebuie să îşi găsească spaţiul de exprimare“, susţin reprezentanţii USR.

USR susţine că este nevoie de modificarea Constituţiei pentru următoarele aspecte: fără penali, independenţa procurorilor, depolitizarea CCR.

USR apreciază activitatea şi rezultatele Laurei Codruţa Kovesi la conducerea DNA şi îşi exprimă speranţa că va rămâne implicată în lupta anticorupţie: „Uniunea Salvaţi România va continua lupta anticorupţie şi rămâne un partener al românilor cinstiţi care nu vor ca România să ajungă un stat condus de Dragnea. Nici acum nu e prea târziu, mai putem să-i oprim pe infractori din distrugerea statului de drept!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii