Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:38 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanța cere consilierilor locali să nu aprobe vânzările de terenuri proprietate publică sau privată a municipiului

ro

26 May, 2020 00:00 3119 Marime text
  • Pe 29 mai a.c. se reunește Consiliul Local Municipal
  • Pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc cel puțin 10 proiecte de vânzări de terenuri care aparțin municipalității
  • USR Constanța este împotriva oricărei înstrăinări a spațiului verde proprietate publică sau privată a municipiului Constanța și îndeamnă consilierii locali să nu voteze aceste proiecte
 
La finalul acestei săptămâni este ședință de Consiliu Local Municipal. Pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc cel puțin 10 proiecte de vânzări de terenuri care aparțin municipalității.
Printre ele se află un proiect care prevede aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat in municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona hotel Delta, în suprafață de 814 mp, sub condiția menținerii funcțiunii urbanistice de spațiu verde amenajat. USR Constanța este împotriva oricărei înstrăinări a spațiului verde proprietate publică sau privată a municipiului Constanța și îndeamnă consilierii locali să nu voteze aceste proiecte aflat pe ordinea de zi a ședinței din 29 mai 2020. “ Întrebarea ar fi: Primăria nu este în stare să întrețină cu spațiu verde de 814 mp sau sunt alte interese la mijloc?”, susțin reprezentanții USR Constanța.
Vă prezentăm mai jos, toate proiectele aflate pe ordinea de zi a CLM Constanța care fac obiectul unor vânzari de terenuri:
Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe și a raportului de evaluare ce stabilește prețul de vânzare al bunului imobil, teren, proprietate privată a municipiului Constanța, situat în stațiunea Mamaia, Restaurant Turist, în suprafață de 722 mp, către SC Balcan Expres SRL; Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică, a caietului de sarcini, precum și a raportului de evaluare ce stabilește prețul minim de pornire a vânzării imobilului teren, proprietate privată a municipiului Constanța, situat în str. Traian nr. 27, în suprafață de 75 mp;  Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării directe a terenului situat în municipiul Constanța, strada Libertății nr. 21, în suprafață de 33 mp, către Brânzei Bogdan și Brânzei Mari-Luana;     Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, staţiunea Mamaia, zona Perla-Select, în suprafață de 34 mp; Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, str. Ion Adam nr. 34, în suprafață de 28 mp;  Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, bd. Aurel Vlaicu FN, în suprafață de 565 mp;     Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, aleea Universității nr. 44A, în suprafață de 150 mp;     Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Hotel Tomis, în suprafață de 1323 mp;  Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Hotel Prestige, în suprafață de 75 mp; Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Hotel Delta, în suprafață de 814 mp, sub condiția menținerii funcțiunii urbanistice de spațiu verde amenajat.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii