Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanța a decis suspendarea activităților din precampanie și dezbaterile publice

ro

12 Mar, 2020 00:00 2842 Marime text

USR Constanța a decis, în cadrul unei ședințe extraordinare dedicate situației generate de epidemia de coronavirus, suspendarea la nivelul partidului a activităților publice de precampanie desfășurate în stradă cu cetățenii și a activităților door to door de distribuire directă de materiale de promovare.
 
Pe această cale, conducerea USR Constanța face un apel la calm și sfătuiește populația să urmeze toate măsurile de protecție recomandate de Organizația Mondială a Sănătății împotriva coronavirusului – asigurarea igienei personale, izolarea la domiciliu în cazul în care sunt prezente simptome similare răcelii sau virozei, evitarea deplasărilor care nu prezintă o urgență și a aglomerației.
 
Urmare a informărilor Ministerului Sănătății şi ținând cont de recomandările Centrului European pentru Prevenirea Bolilor, USR Constanța a luat decizia de a amâna organizarea evenimentului „E timpul pentru soluții umane“ la o dată care va fi anunțată în timp util.
 
Astfel, evenimentul programat pentru pentru astăzi, la hotel Ibis, sala Prestige, începând cu ora 18:00, cu participarea Sarei Turetta (Save the Dogs), a Ilincăi Macarie, consilier USR Sector 1 Bucureşti, și a candidatului USR la Primăria Constanţa, deputatul Stelian Ion, se anulează.
 
Citește și:
 
Dezbatere cu participarea deputatului USR Stelian Ion. Soluţii umane pentru animalele fără stăpân

În contextul înmulţirii cazurilor de coronavirus, USR Constanţa solicită reducerea personalului care lucrează în instituţii publice şi încurajarea muncii de acasă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii