Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USL Constanţa „sparge" ultimele frontiere ale deconcentratelor Parpală a înlocuit-o pe Bobe la conducerea Direcţiei Agricole

ro

01 Aug, 2012 02:16 2734 Marime text
director_dadr_Boris_Parpala_1.jpgUSL a schimbat garda la aproape toate instituţiile deconcentrate, la companiile şi la autorităţile naţionale din Constanţa. Astfel, la conducerea instituţiilor au (re)venit oamenii loiali PSD-ului şi PNL-ului, o parte dintre aceştia nefiind pentru prima dată în aceste funcţii.

Cea mai recentă mişcare a USL Constanţa este numirea la şefia Direcţiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală a lui Boris Parpală, care a mai ocupat acest post. Ordinul de numire a venit în cursul zilei de luni, iar ieri Parpală şi-a preluat deja atribuţiile.

Amintim că, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 10 iunie, Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a anunţat că Boris Parpală s-ar pregăti pentru preluarea conducerii DADR. Au trecut însă mai bine de două luni de la acea declaraţie.

Boris Parpală o înlocuieşte la şefia instituţiei pe Paraschiva Bobe, cea care ocupă acest fotoliu încă din anul 2009. A existat, e drept, o întrerupere de câteva luni în mandatul său, atunci când acelaşi Boris Parpală a revenit la conducere. Totuşi, din vara lui 2010 şi până la începutul acestei săptămâni, Paraschiva Bobe a fost directorul DADR, fără alte „sincope".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii