Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:00 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cristian Diaconescu candidează pentru funcția de președinte al Partidului Mișcare Populară

ro

07 Mar, 2021 13:29 2490 Marime text
  • La Congresul PMP se va candida pe moţiuni, singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida împreună cu o echipă fiind prim-vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu
UPDATE: Președintele organizației județene, Claudiu Palaz a fost ales vicepreședinte al partidului la nivel național.
Totodată,  la Congresul PMP, Cristian Diaconescu a fost desemnat candidatul partidului la alegerile prezidențiale din 2024.

Reuniunea membrilor PMP a început la ora  12.00, la un hotel din Sinaia.
Numărul de participanţi a fost dimensionat pentru a respecta măsurile impuse de pandemie, iar delegaţii PMP din întreaga ţară şi diaspora vor vota electronic.
La Congresul PMP se va candida pe moţiuni, singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida împreună cu o echipă fiind prim-vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu.
PMP  a ratat intrarea în Parlament, la alegerile parlamentare de anul trecut nereuşind să întrunescă pragul electoral de 5%.
La Camera Deputaţilor PMP a obţinut 4,82% din voturi, iar la Senat 4,93%.
Imediat după alegeri, liderul formaţiunii Eugen Tomac a demisionat din funcţie, anunţând că-şi asumă rezultatul. PMP continuă însă să activeze în administraţia locală, având, după alegerile locale de anul trecut, peste 2.000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri judeţeni şi consilieri generali ai Capitalei şi 49 de primari.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii