Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Conducerea centrală va stabili calendarul scrutinului intern. Ion Dumitrache vrea să candideze pentru funcția de președinte al organizației municipale a PSD Constanța

ro

14 Sep, 2022 13:47 2345 Marime text



UPDATE:

După ședința Biroului Permament Municipal, organizația județeană PSD Constanța a transmis printr-un comunicat de presă că „nu există nicio dată stabilită și aprobată pentru alegeri în acest moment, calendarul alegerilor urmând să fie avizat într-o primă etapă de conducerea națională a partidului și anunțat și pus în aplicare ulterior".


Știrea inițială:

Miercuri, 14 septembrie de la ora 18.00 se reunește Biroul Permanent Municipal al PSD Constanța care trebuie să aprobe calendarul Conferinței de alegeri a organizației municipale care ar trebui să aibă loc pe 15 octombrie.

Potrivit declarațiilor președintelui interimar al organizației, Ion Dumitrache la Conferința de alegeri vor participa aproximativ 300 de delegați.

Până atunci însă, vor avea loc Adunările generale în cele 211 organizații locale de la nivelul municipiului (n.r. în perioada 15 septembrie - 5 octombrie) iar în intervalul 5-15 octombrie, se depun candidaturile pentru Conferința de alegeri - a declarat pentru ZIUA de Constanța, Ion Dumitrache.

Candidaturile trebuie validate și de Organizațiile locale și în final de Biroul Permanent Municipal.

Întrebat dacă va candida pentru funcția de președinte al organizației municipale, Dumitrache a răspuns „DA". Acesta și-a motivat candidatura prin faptul că echipa este cea care i-ar fi cerut să continue munca de partid.

Acesta a mai spune că toate candidaturile sunt binevenite, în spiritul democrației interne de partid și a adăugat că din informațiile sale, mai sunt interesați de o candidatură la nivelul organizației municipale și consilierul local municipal, Dan Georgescu dar și deputații PSD, Lucian Lungoci și Horia Țuțuianu.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „În perioada 1-20 octombrie vor avea loc alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța“
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii