Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Prea multe dezamăgiri“ Un senator de Constanţa iese definitiv din viaţa politică

ro

08 Jun, 2015 00:00 4819 Marime text

La începutul acestui an, senatorul PSD Alexandru Mazăre declara, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că nu ştie dacă va mai candida pentru un nou mandat parlamentar. „Nu ştiu dacă mă mai interesează. S-ar putea să decid că nu, dar voi anunţa la momentul potrivit“, mărturisea senatorul Colegiului 3. Cu o săptămână înainte de aceste declaraţii, Mazăre îşi anunţa demisia din PSD, formaţiune politică al cărei membru a fost timp de 12 ani, motivându-şi decizia prin faptul că este profund nemulţumit de modul în care echipa Ponta-Dragnea conduce partidul. Tot atunci, parlamentarul susţinea că se va alătura partidului „girat“ de senatorul Mircea Geoană şi de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, PSRO.


Între timp, senatorul Alexandru Mazăre a renunţat la ideea de a părăsi PSD-ul, dar a renunţat la funcţia de vicepreşedinte în Biroul Permanent Judeţean. Rămas simplu membru, Mazăre îşi pregăteşte ieşirea de pe scena politică, la care se gândea încă de acum câteva luni. Mai exact, parlamentarul a declarat: „Îmi voi duce la sfârşit actualul mandat, dar după aceea nu mă mai interesează, nu voi mai candida“. Mai mult decât atât, social-democratul se declară hotărât să iasă de tot din viaţa politică: „Nu mai am niciun plan politic. Mă retrag şi las loc altora“, a afirmat Alexandru Mazăre. Întrebat care sunt motivele care îl determină să ia o astfel de decizie, fratele lui Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a declarat: „Prea multe dezamăgiri“.

Amintim că, în dosarul Campusului Social „Henri Coandă“, afaceristul israelian Avraham Morgenstern este bănuit de dare de mită, în vreme ce Alexandru Mazăre, de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii. Dosarul este instrumentat de Dana Ana, procurorul DNA care îl cercetează pe Radu Mazăre, în stare de arest preventiv, într-un alt dosar. Alexandru Mazăre se află la al treilea mandat parlamentar.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii