Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un consilier județean a fost radiat din registrul membrilor PNL Constanța. Cine preia mandatul vacant în CJC?

ro

13 Mar, 2024 11:34 1068 Marime text
Dorin Opreanu, fost consilier județean PNL a fost radiat anul acesta din registrul membrilor formațiunii politice. Acesta a activat în organizația municipală a PNL Constanța.

O dată cu radiere și-a pierdut și mandatul de consilier județean, motiv pentru care partidul a făcut demersurile legale pentru încetarea mandatului acestuia și validarea supleantului de pe listele liberale.

Alexandru Grăniceru din cadrul organizației PNL Crucea va fi cel mai nou consilier județean.

Tribunalul Constanța a validat pe 12 martie a.c. mandatul acestuia.

Iată soluția pe scurt: „Admite cererea formulată de petentul Consiliul Judeţean Constanţa – Cabinet Secretar General al Judeţului pentru consilierul declarat ales Grăniceru Alexandru privind validarea mandatului de supleant consilier județean în Consiliul Județean Constanța. Validează mandatul de consilier jude?ean al domnului Grăniceru Alexandru, înscris ca supleant la poziția nr. 18 pe lista supleanților pentru funcția de consilier județean, conform procesului-verbal de constatare a rezultatelor alegerilor desfățurate la data de 27.09.2020. Comunică prezenta încheiere Prefectului județului Constanța și Secretarului General al Judeșului Constanșa. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare".


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii