Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constantean face echipa cu Crin

ro

08 Mar, 2010 03:56 2323 Marime text

cap_6.jpgImediat după ce Crin Antonescu a fost declarat oficial noul preşedinte al liberalilor, acesta a anunţat că automat se va prelungi protocolul de colaborare cu Acţiunea Populară a lui Emil Constantinescu. În lipsă de cvorum Antonescu nu a mai putut lua un vot pentru propunerea sa însă a anunţat că va face acest lucru în prima Delegaţie Permanentă. Este foarte probabil ca prima reunire a membrilor Delegaţiei Permanente să se producă săptămâna viitoare când Max Bădin şi Smaranda Enache vor fi legitimaţi din nou ca membri ai Biroului Politic Central. De altfel, şi vicepreşedintele interimar al organizaţiei municipale a PNL Constanţa, Dănuţ Culeţu, a susţinut ieri, că singura prezenţă constănţeană în Biroul Politic Central este Max Bădin, ca urmare a prelungirii protocolului semnat de PNL şi Acţiunea Populară, când s-a decis fuzionarea celor două formaţiuni.

Tot atunci, alţi cinci colegi cu Bădin şi Enache veniţi din Acţiunea Populară vor fi anunţaţi în calitate de membri ai Delegaţiei Permanente a liberalilor pentru viitorii patru ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mincinos sau nemernic 08 Mar, 2010 11:30 Iti creste nasul Dragomire, cui ii spui tu ca nu ai votat cu Orban? Dar daca totusi spui adevarul, Faptul ca nu ai votat cu colegii tai de la Constanta inseamna ca esti un mare nemernic. Sa inteleg ca ti-a fost frica sa nu creasca alt liberal la Constanta. Deci ? Mincinos sau Nemernic?