Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tusac afla in aprilie daca mai este primar

ro

23 Dec, 2009 02:28 2042 Marime text

Aflat, se zice, în concediu medical, se pare că fostul edil al Municipiului Mangalia va trebui să îşi ceară o... „prelungire". Destul de mare: Tribunalul Constanţa a decis, în cursul zilei de luni, 21 decembrie, ca, în dosarul numărul 14201/118/2009, care se judecă în Contencios Administrativ şi Fiscal, un prim termen de judecată să aibă loc pe 16 aprilie 2010. Dosarul are drept părţi pe Prefectul Judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, în calitate de pârât şi pe fostul edil din Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, în cea de reclamant. Acesta din urmă a solicitat instanţei anularea ordinului prefectului de eliberare a sa din funcţie.

Până atunci, primarul interimar Ion Mincă - deşi afirmă că „s-a pregătit numai pentru o lună-două de interimat" - va trebui să conducă oraşul în noua sa calitate. Şi, în cazul în care instanţa va decide amânări (de exemplu, procesul dizolvării Consiliului Local Mangalia ar fi durat mai mult de un an, dacă nu ar fi fost retras) Mincă va fi primar pe o perioadă... nedeterminată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 25 Dec, 2009 13:38 Primarul TUDOR NADRAG si consilierii locali in frunte cu liberalul IONEL CHIRITA ,cand vor fi trasi la raspundere de catre autoritatile competente ??? Administratia liberala condusa de IONEL CHIRITA a cumparat o FABRICA - S.C. COMET S.A. HARSOVA- cu profil de montaj si constructii metalice ,cu suma de 2,7 miliarde ROL si reparata cu 17 miliarde ROL. De pe urma acestei investitii a primariei orasului HARSOVA de Constanta ,primaria ,cu pricina ,are de platit lunar suma de 700.000 de lei vechi timp de 15 ani. Ce face primaria HARSOVA de Constanta CU O FABRICA DE CONSTRUCTII METALICE ???