Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Gheorghe Dragomir confirmă Primarul orașului Ovidiu pleacă la PNL. George Scupra - „AZI“

ro

07 Jan, 2016 17:12 4340 Marime text
 
Potrivit unor surse apropiate, primarul social-democrat al orașului Ovidiu, George Scupra, ar părăsi echipa PSD în favoare PNL. Și se pare că nu ar face acest pas singur, ci însoțit de consilierii locali PSD din Ovidiu. 

În urmă cu câteva luni, senatorul Christian Gigi Chiru, pe atunci co-președinte al PNL declara  în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că primarul oraşului Ovidiu, social democratul George Scupra, ar intenţiona, la proximile alegeri locale, să candideze din partea PNL. 

De altfel, PNL a inaugurat chiar în urmă cu o oră noul sediu al Organizației Locale a PNL din Ovidiu, care și-a găsit o poziție mult mai bună.

Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere și din partea edilului-ef al orașului Ovidiu cu privire la această informație însă până la această oră acesta nu a răspuns mesajelor noastre. Dacă o va face vom publica ulterior răspunsul său.

UPDATE: Deputatul Gheorghe Dragomir, copreședintele Organizației Județene a PNL Constanța a confirmat, pentru ZIUA de Constanța, că George Scupra se va alătura PNL.

UPDATE 2. „În urmatoarea perioada vor trece și consilierii la PNL. În momentul de față totul este o echipă la Ovidiu“, a declarat Gheorghe Dragomir pentru ZIUA de Constanța.

UPDATE 3: Primarul orașului Ovidiu, George Scupra a răspuns scurt și la obiet mesajului nostru în care îl întrebam dacă va părăsi PSD-ul în favoarea PNL: „AZI“, a fost declarația succintă a lui Scupra.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii