Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize electorale Preşedintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, se alătură PUSL

ro

01 Apr, 2024 15:54 641 Marime text




 
  • Preşedintele asociaţiei Partida Romilor „Pro Europa", Nicolae Păun, a semnat documentul de adeziune la Partidul Umanist Social Liberal şi se va alătura în campania electorală preşedintelui executiv al partidului, Cristian Popescu - Piedone, a anunţat, luni, PUSL, potrivit Agerpres.

Nicolae Păun, care semnează pentru prima dată un document de adeziune politică, îşi va păstra în continuare calitatea de preşedinte al Partidei Romilor la nivel naţional.

„Din punctul meu de vedere, PUSL este partidul care promovează ideile umaniste, socialiste şi liberale. Este singurul partid care se ocupă în primul şi în primul rând de problemele oamenilor aflaţi la nevoie. De acest lucru are nevoie ţara noastră, de oameni care îşi iubesc şi îşi ajută aproapele. Primarul Sectorului 5, preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal, este un lider aproape de oameni! Acesta este motivul pentru care am decis să mă alături echipei PUSL! Totodată, pentru că sunt locuitor al Sectorului 5, îl susţin pe Vlad Popescu - Piedone pentru funcţia de primar al sectorului, pentru că ştiu că este un tânăr ambiţios, cu multă putere de muncă, care cunoaşte foarte bine problemele din teritoriu!", a transmis Păun.


Citește și
PSD va câștiga detașat alegerile locale, conform unui sondaj la nivel național
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii