Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, propunerea USR PLUS pentru Ministerul Justiției și în viitorul guvern

ro

03 Sep, 2021 00:00 3443 Marime text
  • Stelian Ion are susținerea fermă a organizației USR PLUS de la Constanța pentru continuarea reformei din justiție
  • Reprezentanții USR PLUS de la Constanța solicită declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier
  • În caz contrar, USR PLUS ia în calcul demisia miniștrilor sau depunerea unei moțiuni cu amplă susținere
 
 
 
 
Organizația USR PLUS Constanța își reafirmă sprijinul pentru Stelian Ion și anunță că acesta va fi propunerea USR PLUS pentru Ministerul Justiției și în viitorul guvern.
 
„Stelian Ion are susținerea fermă a organizației noastre pentru continuarea reformei din justiție, inclusiv desființarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîțu.

Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru Ministerul Justiției și în viitorul guvern.
 
Florin Cîțu a înșelat votanții PNL și USR PLUS.
 
În afară de gruparea din jurul său, Cîțu nu mai reprezintă pe nimeni, iar prin gestul de miercuri seara, și-a semnat propria plecare de la Guvern”, transmite conducerea USR PLUS Constanța.
 
Reprezentanții USR PLUS de la Constanța solicită declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier și anunță că vor susține orice formă de debarcare a lui Cîțu de la cârma acestui guvern: demisie a miniștrilor sau o moțiune USR PLUS cu amplă susținere.
 
„Cetățenii ne-au votat pentru a guverna responsabil. USR PLUS a făcut asta. Florin Cîțu nu, din contră, și-a bătut joc - trebuie, deci, să plece urgent”, mai afirmă organizația județeană a USR PLUS.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 

Ce spune Stelian Ion despre decizia premierului Florin Cîțu a decis demiterea Ministrului Justiției, Stelian Ion. Cine va fi interimarul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii