Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:16 24 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Startul anului electoral în Constanța s-a dat la Ovidiu. Primarul George Scupra lasă PSD și bate palma cu PNL

ro

08 Jan, 2016 00:00 3370 Marime text
 
Ieri a fost inaugurat un nou sediu al Organizației Locale a PNL Ovidiu. De la acest eveniment nu au lipsit liderii PNL Constanța - deputatul Gheorghe Dragomir, președintele Organizației Județene a PNL Constanța și Robert Boroianu, liderul de la municipiu. La eveniment au venit, pe lângă membrii vechi ai PNL Ovidiu și viitorii membri ai partidului. Mai precis actualul edil-șef George Scupra, dar și consilierii locali PSD. Scupra a fost ales ca primar al orașului Ovidiu din partea PSD, partid cu care a avut întotdeauna o relație foarte bună.
 
În urmă cu câteva luni, senatorul Christian Gigi Chiru, pe atunci co-președinte al PNL declara în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că primarul oraşului Ovidiu, social democratul George Scupra, ar intenţiona, la proximele alegeri locale, să candideze din partea PNL. La acea vreme informațiile au fost infirmate de Scupra. Între timp însă se par că s-a gândit mai bine la această variantă. „Astăzi a avut loc inaugurarea noului sediu al PNL și am fost la eveniment alături de toți consilierii locali. Copreședintele PNL, Gheorghe Dragomir, a profitat de eveniment și a anunțat că voi candida la următoarele alegeri locale din partea PNL. Îmi voi duce însă mandatul la capăt împreună cu actualul Consiliu Local, după care, pentru alegeri din acest an, voi candida din partea PNL. Am acceptat candidatura din partea PNL și vom face o echipă bună la Ovidiu. Vom face astfel o majoritate încă de la bun început în Consiliul Local. Rămâne să discutăm și în zilele următoare “, a declarat George Scupra pentru ZIUA de Constanța. „Îmi voi duce mandatul până la capăt, așa cum prevede legea. Relația mea cu actuala conducere a PSD este un foarte bună, așa cum a fost anii aceștia. A făcut împreună foarte multe lucruri bune, multe proiecte care au condus la dezvoltarea orașului, lucruri care vor fi continuate “, a adăugat Scupra.
 
„A fost o hotărâre pe care au luat-o împreună cei din echipa de la Ovidiu. Noi nu am spus că nu avem și alt candidat pentru că întotdeauna o echipă bună are mai mulți lideri valoroși “, a declarat Gheorghe Dragomir, co-președintele PNL Constanța.
 
În urmă cu aproape patru ani, când a intrat în cursa alegerilor locale, George Scupra nu era cotat foarte bine de propriul partid. El a fost una dintre cele mai mari surprize ale alegerilor locale din 2016. Cotat, la start, cu a treia şansă, Scupra a reuşit să-i învingă atât pe Dumitru Bocai – candidatul PNL de atunci, cât şi pe Ciprian Hanganu, cel despre care s-a şi auzit, de altfel, la un moment dat, că ar fi fost pe primul loc în preferinţele alegătorilor.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii