Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL-ul Consiliului Judeţean şi-a luat maşini în leasing

ro

14 Nov, 2011 01:00 1865 Marime text

Divizia_de_paza_-_ediu_Directia_de_paza_03.jpgTimp de 60 de luni, SRL-ul Consiliului Judeţean Constanţa, Societatea Divizia de Pază, va plăti pentru cele două autoturisme pe care şi le-a luat la începutul lunii octombrie în sistem de leasing financiar.

La licitaţia pentru acordarea acestui contract, care a avut loc pe 29 august, s-au prezentat trei firme, dintre care cea mai bună ofertă a fost a asocierii SC Impuls Leasing IFN SA şi SC Transatlantis SRL. Contractul cu firma bucureşteană a fost predat pentru 209.826,81 de lei fără TVA, chiar dacă suma maximă pe care autoritatea contractantă era dispusă să o dea era de 290.000 de lei fără TVA. Leasingul s-a încheiat pentru o durata de 60 luni, garanţia minimă a celor două noi achiziţii ale Diviziei de Pază fiind de şase ani din partea furnizorului. Am încercat să luăm legătura şi cu şeful SRL-ului, Lucian Giurcă, pentru a vedea care sunt noile achiziţii din parcul auto al Diviziei de Pază, pe lângă Daciile Solentza pe care SRL-ul le are, însă acesta nu a fost de găsit ieri la telefon.

SC Divizia de Pază SRL are ca unic asociat Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, instituţie subordonată Consiliului Judeţean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii