Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa a încheiat contractele pentru cumpărarea de materiale consumabile copiere/printare (document)

ro

06 Mar, 2019 00:00 1927 Marime text

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru furnizarea de materiale consumabile copiere şi printare în 4 loturi. Atribuirea a avut loc la data de 18 februarie 2019. Valoarea maximă totală a celor patru loturi este de 423.968,28 de lei. Firmele care au câştigat licitaţia sunt Corageo SRL, Truzo Impex SRL, Dinalucri SRL şi Vic Insero SRL.
Corageo SRL are sediul social în Constanţa. Societatea a fost înfiinţată în anul 2007. Asociaţii firmei sunt Corina Claudia şi George Năstase. Domeniul de activitate al societăţii este comerţul cu ridicata nespecializat.    
 
Dinalucri SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi are sediul social în Galaţi. Capitalul social subscris, de 25.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.500 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dinu Lucian este asociat unic şi administrator al firmei, care desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al calculatoarelor, al echipamentelor periferice şi al software-ului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.

Citeşte şi:

Corageo SRL asigură hârtia pentru copiatoarele şi imprimantele municipalităţii Constanţa 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii