Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soții Evdochia și Dănuț Aelenei, aleși în structurile de conducere la Congresul extraordinar al partidului Alternativa Dreaptă

ro

02 Dec, 2022 00:00 1887 Marime text
  • În cadrul Congresului, senatoarea de Constanța, Evdochia Aelenei a fost aleasă vicepreședinte al partidului, cu responsabilități pe zona de antreprenoriat
  • Soțul său, deputatul constănțean Dănuț Aelenei este coordonator al organizației de la Constanța și desemnat la Congres, vicepreședinte pentru politici publice
  • Cei doi au candidat și au fost aleși parlamentari, în 2020 pe listele AUR, însă au demisionat anul acesta din formațiunea condusă de George Simion
     
 
 
Congresul extraordinar al partidului Alternativa Dreaptă a avut loc la Sibiu.
 
Delegații formațiunii politice au votat pentru modificarea statutului şi completarea echipei de conducere.


La reuniune au participat delegaţii organizaţiilor judeţene şi personalităţi de seamă din mediul politic şi privat.

Alternativa Dreaptă este membru cu drepturi depline în familia conservatorilor şi reformiştilor europeni europeni (ECR).
 
În cadrul Congresului, senatoarea de Constanța, Evdochia Aelenei a fost aleasă vicepreședinte al partidului, cu responsabilități pe zona de antreprenoriat.
 
Soțul său, deputatul constănțean Dănuț Aelenei este coordonator al organizației de la Constanța și desemnat la Congres, vicepreședinte pentru politici publice.
 
Cei doi au candidat și au fost aleși parlamentari, în 2020 pe listele AUR, însă au demisionat anul acesta din formațiunea condusă de George Simion, invocând chestiuni legate de hărțuire și imoralitate.

„Ne-am delimitat de George Simion pentru că încă din momentul în care am întrat în Parlament în ciuda eforturilor depuse de noi, Simion a început o campanie de denigrare a noastră atât pe plan central cât și local. Nu poți sa locuiești acolo unde în continuu ești alungat și dat afară. 
Nu suntem traseiști, am ales un partid neparlamentar care luptă pentru cetățeni, pentru România unicul partid patriotic conservator din România, partid care se numește Alternativa Dreapta, partid afiliat la conservatorii și reformistii europeni (ECR), partid cu oameni buni, pregătiți din toate punctele de vedere, oameni ce au experiență de viata.

Vom ignora calomniile răutăcioase și vom merge pe drumul ales cu credință în Dumnezeu cu dragoste fata de cetățeni și România!”- acesta a fost mesajul transmis de deputatul Dănuț Aelenei la momentul demisiei din AUR. 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Aelenei Evdochia, senator de Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte al partidului Alternativa Dreaptă

Declarații de avere. Soț și soție, demisionari din AUR, neafiliați în Parlamentul României. Ce au agonisit după aproape doi ani de mandat? (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii