Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sotia fostului edil se pregateste pentru Primarie?! Castigatoarea sondajului PSD ar fi Marieta Burcea

ro

06 May, 2010 03:28 1814 Marime text
adamclisi_marieta_burcea_01.jpg Pe 30 mai, locuitorii din Adamclisi vor decide succesorul fostului primar

Comuna Adamclisi se pregăteşte de alegeri, iar partidele îşi pregătesc candidaţii.

PDL a anunţat deja că democrat-liberalul care va intra în cursa pentru primărie este Anton Burcea, fostul viceprimar al comunei în legislatura trecută. Se ştie că PSD are de ales între doi candidaţi: Marieta Burcea, soţia regretatului primar Emilian Burcea, şi actualul viceprimar Beinur Raşit. În acest sens, social-democraţii au efectuat un sondaj în comună pentru a vedea care dintre cei doi potenţiali candidaţi ar avea şanse mai mari la fotoliul de primar. Potrivit unor surse de pe plan local, sondajul s-a încheiat luni. Deşi PSD nu a anunţat oficial care este candidatul pentru funcţia de primar al comunei Adamclisi, sursele noastre au afirmat că cea mai mare susţinere din partea locuitorilor ar avea-o Marieta Burcea. Se pare că soţia fostului edil al comunei ar fi cu câteva procente în faţa viceprimarului Beinur Raşit.

Alegerile pentru Primăria Adamclisi au fost programate să aibă loc pe data de 30 mai. Aşadar, campania electorală bate la uşă, iar partidele îşi pregătesc deja candidaţii.

Reamintim că Adamclisi a rămas fără primar, după ce, pe data de 15 martie, edilul Emilian Burcea, în vârstă de 40 de ani, a trecut în nefiinţă în urma unui atac de cord, în timp ce se afla în Bulgaria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii