Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, mesaj cu ocazia împlinirii a 113 ani de la înfiinţarea Ambulanţei

ro

28 Jul, 2019 14:07 1979 Marime text
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a transmis astăzi, cu ocazia împlinirii a 113 ani de la înfiinţarea Ambulanţei, un mesaj în care şi-a exprimat convingerea că fondurile alocate pentru reparaţii, cele 200 de posturi repartizate anul acesta şi intrarea în posesia noilor maşini vor ajuta la îmbunătăţirea activităţii în acest domeniu, informează AGEPRES.

"În fiecare an, la 28 iulie, sărbătorim asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească, sărbătorim înfiinţarea Societăţii de Salvare. În fiecare an ne reunim sub deviza 'Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor'. Vreau să vă felicit pe toţi cei care lucrează în acest domeniu pentru această aniversare şi să vă mulţumesc, încă o dată, pentru munca depusă. Sunteţi mereu contra cronometru şi la datorie atunci când mulţi dintre noi ne-am terminat de mult activitatea. Sunteţi în prima linie a asistenţei medicale şi aveţi o mare responsabilitate. Am convingerea că cele 200 de posturi pe care anul acesta le-am repartizat tuturor serviciilor de ambulanţă, fondurile alocate pentru reparaţiile sediilor şi achiziţia de echipamente de protecţie, precum şi intrarea în posesie a noilor maşini vor ajuta la îmbunătăţirea activităţii", spune ministrul, conform unui comunicat al MS.


Ministrul Sănătăţii a dat asigurări reprezentanţilor serviciului de ambulanţă că este "un susţinător şi un partener de dialog corect", care respectă tot ceea ce fac aceştia la adevărata valoare.

"Este nevoie de unitate şi eficienţă în acest domeniu de activitate şi cred că putem să îndeplinim aceste deziderate. Vă mulţumesc pentru efortul şi activitatea depuse şi îmi exprim convingerea că numai împreună, uniţi, vom putea să slujim interesele pacienţilor noştri", a adăugat ea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andreas 28 Jul, 2019 16:41 Demisia de urgență dacă mai ai o fărâmă de demnitate, ca altfel vei ajunge la pușcărie la ce orori sau petrecut si se pretec sub comanda ta in sistem