Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solicitare la Ministerul Apărării pentru un teren în vederea amenajării unui parc în cartierul Inel I din Constanța

ro

20 Aug, 2021 00:00 3279 Marime text
  • Și în vacanța parlamentară, senatorul USR de Constanța Remus Negoi încearcă să păstreze legătura cu cetăţenii
  • A participat la întâlnirea organizată de consilierii municipali USR PLUS Constanța, cu cetățenii din cartierul Inel 1
  • Negoi și-a notat o problemă pentru care va face toate demersurile posibile
  • Ministerul Apărării Naționale deține un teren de aproximativ 11 hectare care stă total nefolosit de mai bine de 30 de ani
  • Pe acel teren poate trece varianta străzii Baba Novac, dar pe care poate fi amenajat şi un parc public

 
Chiar dacă este vacanță parlamentară, senatorul USR de Constanța Remus Negoi încearcă să păstreze legătura cu cetăţenii pentru că „doar atunci când discuţi cu oamenii le poţi cunoaşte şi înţelege mai bine problemele şi doar aşa le poţi rezolva sau le poţi aduce în atenţia celor abilitaţi să le soluţioneze”.

În urmă cu câteva săptămîni, Negoi a participat la întâlnirea organizată de consilierii municipali USR PLUS Constanța, cu cetățenii din cartierul Inel 1.
La întâlnire au fost prezenți și viceprimarul Florin Cocargeanu, cu preşedintele filialei județene USR PLUS, Dumitru Caragheorghe și consilierii locali Cristiana Popescu, Iulian Călin şi Cătălin Iacob.

Oamenii și-au spus nemulţumirile, de la străzile cu gropi sau neasfaltate, la infrastructura rutieră neadecvată ori lipsa unui loc de joacă pentru copii sau a unui parc în zonă.

Senatorul spune că și-a notat o problemă pentru care va face toate demersurile posibile.

„Ministerul Apărării Naționale deține un teren de aproximativ 11 hectare care stă total nefolosit de mai bine de 30 de ani. Pe acel teren poate trece noua stradă de la sensul giratoriu Eden până la complexul comercial Vivo (varianta străzii Baba Novac), dar pe care poate fi amenajat şi un parc public. Voi face o solicitare în acest sens la Ministerul Apărării”, a precizat senatorul USR, Remus Negoi.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește:

Senatorul USR de Constanţa, Remus Negoi și-a prezentat raportul de activitate după primele şase luni în Parlamentul României

 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii