Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sistemul de încãlzire de la Primãria Saraiu, refãcut prin „Casa Verde"

ro

21 Oct, 2011 23:18 2151 Marime text
Ieri, pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziþii Publice a fost publicat anunþul de atribuire a contractului privind înlocuirea în cadrul Primãriei Saraiu a sistemului de încãlzire cu sisteme ce utilizeazã energia produsã din surse regenerabile. Potrivit anunþului numãrul 116662/20.10.2011, contractul a fost atribuit pe 3 august pentru suma de 390.000 de lei fãrã TVA societãþii constãnþene Magea Structures SRL. Banii pentru finanþare provin din Fondul pentru Mediu, iar contractul a fost derulat prin programul Casa Verde. În contract este prevãzut cã o parte din lucrãri ar putea fi subcontractate, mai exact cele referitoare la construcþii - montaj, valoarea acestora ajungând la 118.912,26 de lei fãrã TVA.

Contractul a fost deja pus în aplicare la Saraiu. Sãptãmâna trecutã, societatea care a câºtigat contractul a fãcut ultimele probe pentru punerea în funcþiune a instalaþiei de încãlzire a instituþiei. Potrivit celor declarate de primarul comunei Saraiu, Vasile Bãjan, lucrarea este în regulã, iar instituþia va fi mult mai bine încãlzitã pe timpul sezonului rece, comparativ cu anii trecuþi.

Societatea câºtigãtoare îi are ca asociaþi pe Maria Muntmark ºi SC Monsson Alma SRL. La începutul acestui an, SC Magea Structures SRL a fost cooptatã în SC East Structures SRL, în care asociaþi sunt Emanuel Muntmark ºi Ana Aldea. Ulterior, în luna aprilie, SC Monsson Alma SRL, legal reprezentatã de Emanuel Muntmark, ºi SC Global Electric Alternative SRL din Bucureºti, legal reprezentatã de Alina Gabriela Ionescu, în calitate de asociaþi ai SC Magea Structures SRL, decid retragerea lui Muntmark din funcþia de administrator al societãþii. Totodatã, singurului administrator rãmas în funcþie, Dan Edmond Dicanu-Dutchevici, i se modificã durata mandatului la un an, reconfirmarea acestui fãcându-se anual.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii