Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Vergil Chiţac s-a întors în grupul parlamentar PNL - "Nu are nicio legătură cu moţiunea de cenzură"

ro

25 Sep, 2019 13:29 2925 Marime text
Senatorul de Constanţa, Vergil Chiţac, a anunţat astăzi, 25 septembrie, în plen, că va activa în grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal, dar ca parlamentar independent.

Acesta a declarat pentru ZIUA de Constanţa că revenirea în grupul parlamentar nu are nicio legătură cu moţiunea de cenzură, ea fiind semnată de el încă de acum două săptămâni.

"Pentru a sublinia unele aspecte, am rămas senator intependent, dar m-am afiliat grupului PNL. Eu fiind numit la Comisia de Apărare, am decis să colaborez în continuare cu colegii. Dar nu are nicio legătură cu moţiunea, căci eu am semnat-o în urmă cu două săptămâni şi nu ar fi avut logică să nu o votez în plen", a precizat senatorul.

Vergil Chițac a fost ales în 2016 pe listele PNL, ulterior a demisionat din partid din cauza unui conflict în organizația județeană Constanța și acum a revenit oficial în grupul senatorial liberal.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ROMETE EUGEN 26 Dec, 2019 14:12 Doresc ca domnul senator Vergil CHITAC sa ma contacteze de urgenta, pentru a opri o licitatie a statului, oarecum ''preferentiala'', care ar adduce prejudicii substantiale, statului roman. Multumesc !