Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:55 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul PSD, Felix Stroe face acuzații “Persoanele vulnerabile și bătrânii la coada vaccinării, în timp ce pilele sunt vaccinate peste rând”!

ro

29 Jan, 2021 00:00 2263 Marime text
  • Felix Stroe anunță audieri în parlamentari ai celor care se fac responsabili de haosul campaniei de vaccinare
  • Senatorul susține că persoanele expuse, vulnerabile, bătrânii sunt duși la coada vaccinării, în timp ce pilele, cunoștințele sunt vaccinate peste rând
 
Senatorul PSD de Constanța, Felix Stroe anunță audieri în parlamentari ai celor care se fac responsabili de haosul campaniei de vaccinare.
 
“Cei vinovați de acest haos trebuie să răspundă în fața națiunii pentru situația creată.
 
Îi vom chema la audieri, în Comisia de Sănătate din Senat, pe cei care trebuie să explice blocajele și maniera criminală în care indivizi cu expunere mică în fața pandemiei s-au vaccinat peste rând, zădărnicind astfel șansa de imunizare și implicit de supraviețuire a unor persoane și categorii vulnerabile.
În acest moment procesul de vaccinare se desfășoară într-o manieră criminală.
 
Persoanele expuse, vulnerabile, bătrânii sunt duși la coada vaccinării, în timp ce pilele, cunoștințele sunt vaccinate peste rând. Cum s-a întâmplat și la Mangalia!
 
Cei care ar fi trebuit să fie vaccinați prioritar în etapa a II-a pentru că sunt vulnerabili sau foarte expuși în fața virusului (bătrânii peste 65 de ani, cei cu afecțiuni cronice sau profesorii) au devenit minoritari față de excepțiile introduse fără nicio noimă în etapa a II-a”, a anunțat senatorul Felix Stroe.

Citește și:

Senatorul constănțean Felix Stroe, nemulțumit de modul în care este coordonată campania de vaccinare

Ce funcții au obținut parlamentarii de la Constanța în comisiile de specialitate?


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii