Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul PSD de Constanța Stroe Felix referitor la vaccinare „Cei vinovați trebuie să răspundă. Vom lua atitudine”

ro

27 Jan, 2021 02:07 3116 Marime text
  • Parlamentarii PSD îi vom chema la audieri pe cei responsabili de haosul campaniei de vaccinare!

Ieri după amiază, după ce a aflat de haosul de la Centrul de vaccinare de la Mangalia, Stroe Felix, senatorul PSD de Constanța a scris pe pagina sa de Facebook:
 

„Parlamentarii PSD îi vom chema la audieri pe cei responsabili de haosul campaniei de vaccinare!
Cei vinovați de acest haos trebuie să răspundă în fața națiunii pentru situația creată. Îi vom chema la audieri, în Comisia de Sănătate din Senat, pe cei care trebuie să explice blocajele și maniera criminală în care indivizi cu expunere mică în fața pandemiei s-au vaccinat peste rând, zădărnicind astfel șansa de imunizare și implicit de supraviețuire a unor persoane și categorii vulnerabile!

În acest moment procesul de vaccinare se desfășoară într-o manieră criminală! Persoanele expuse, vulnerabile, bătrânii sunt duși la coada vaccinării, în timp ce pilele, cunoștințele sunt vaccinate peste rând. Cum s-a întâmplat și la Mangalia!

Cei care ar fi trebuit să fie vaccinați prioritar în etapa a II-a pentru că sunt vulnerabili sau foarte expuși în fața virusului (bătrânii peste 65 de ani, cei cu afecțiuni cronice sau profesorii) au devenit minoritari față de excepțiile introduse fără nicio noimă în etapa a II-a.

Vom lua atitudine!”

 
Sursa foto: Facebook/Stroe Felix
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii