Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință la Guvernul României. Proiectele incluse pe ordinea de zi

ro

20 Aug, 2019 18:29 1409 Marime text

Proiectele de acte normative care vor fi incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 21 august2019 sunt următoarele:
 
I. PROIECTE DE LEGI

PROIECT DE LEGE pentru ratificarea Scrisorii de înţelegere privind avansul pentru pregătirea Proiectului de dezvoltare propus, "Cartierul pentru justiţie", dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnată la Bruxelles la 30 mai 2019 şi la Bucureşti la 6 iunie 2019.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/LG-1.pdf

PROIECT DE LEGE pentru aprobarea plăţii contribuţiei financiare la Reţeaua europeană de prevenire a criminalităţii-EUCPN, de către Poliţia Română, precum şi pentru completarea anexei nr.2.2 la Ordonanţa Guvernului nr.41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/LG-2.pdf
 
II. PROIECTE DE ORDONANŢE

PROIECT DE ORDONANŢĂ pentru modificarea art. 1 alin. (1) lit.c) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 95/1999 cu privire la valorificarea bunurilor scoase din funcţiune, aflate în administrarea instituţiilor publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/OG-3.pdf

PROIECT DE ORDONANŢĂ pentru modificarea pct.1 din anexa la Legea nr. 196/2002 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 74/2001 privind abilitarea Ministerului Afacerilor Interne de a angaja şi presta serviciiProiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/OG-7.pdf
PROIECT DE ORDONANŢĂ pentru reglementarea unor măsuri fiscal bugetare.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/OG-5.pdf

PROIECT DE ORDONANŢĂ privind prorogarea termenului prevăzut la art. II din Legea nr. 163/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/OG-6.pdf
 
III. PROIECTE DE HOTĂRÂRI

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind înscrierea unor imobile, situate în comuna I.L.Caragiale, sat Ghirdoveni, respectiv în comuna Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa, în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestora în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, pentru actualizarea valorii de inventar a imobilului 334, aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale şi modificarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentruaprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-24.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale a unui imobil situat în comuna Mihai Bravu, judeţul Giurgiu şi trecerea din domeniul public în domeniul privat al statului a unor construcţii şi amenajări la terenuri din cadrul imobilului în vederea scoaterii din funcţiune şi casării acestora, pentru actualizarea valorii de inventar a imobilului 2258 aflat în domeniul public al statului şi modificarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat albunurilor din domeniul public al statului.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-25.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind actualizarea valorilor de inventar ale imobilelor 2300 şi 3530, aflate în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, pentru trecerea unei părţi din imobilul 3530 din domeniul public în domeniul privat al statului şi modificarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-26.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂREprivind aprobarea unor modificări şi completări în inventarul bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, situate în judeţele Suceava, Constanţa, Braşov, Vrancea, Vâlcea, Dolj,Ialomiţa, Alba, Ilfov, Mureş, Harghita, Prahova şi municipiul Bucureşti.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-27.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind trecerea unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Sănătăţii prin Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bihor, din domeniul public în domeniul privat al statului, în vederea scoaterii dinfuncţiune, casării şi demolării.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-28.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privindaprobareaNotei de fundamentarereferitoare la necesitatea şi oportunitateaefectuăriicheltuieliloraferenteproiectului de investiţii "SISTEMUL ELECTRONIC INTEGRAT AL ONRC CONSOLIDAT ŞI INTEROPERABIL DESTINAT ASIGURĂRII SERVICIILOR DE E-GUVERNARE CENTRATE PE EVENIMENTE DE VIAŢĂ (ONRC V2.0)".
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-29.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Notei de fundamentare referitoare la necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului "Sistem Naţionalde Management privind Dizabilitatea - SNMD"Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-30.pdf
PROIECT DE HOTĂRÂREprivind acordarea titulaturii de muzeu de importanţănaţională Muzeului Bucovinei.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-31.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂREprivind modificarea şi completarea anexei nr. 7 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, concesionate Companiei Naţionale de Transport al EnergieiElectrice "Transelectrica" - S.A., ca urmare a inventarierii anuale.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-32.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind suplimentarea pe anul 2019 a sumei aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 565/2017 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Autostrada Sebeş-Turda" - lot 1 secţiunea B, km 14+000 - km 17+000, precum şi pentrumodificarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 565/2017.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-33.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informaţii secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deţinute de Ministerul Finanţelor Publice şi de instituţiile aflate în subordinea acestuia şi termenele declasificare aferente.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/HG-34.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Compania Naţională a Uraniului S.A., aflată sub autoritatea MinisteruluiEnergiei.
Proiectul poate fi consultat la adresa:https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/08/NFHG-4.pdf

PROIECTE DE HOTĂRÂRI privind eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi 

IV. PUNCTE DE VEDERE
1. PROIECTE DE PUNCTE DE VEDERE cu privire la 6 inițiative legislative parlamentare

Proiectele de acte normative și documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor din cadrul ședinței Guvernului României.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii