Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala de Vară, la începutul toamnei Tineretul pesedist se reuneşte pentru patru zile la Jupiter

ro

02 Sep, 2010 00:00 1434 Marime text

Începând de azi, până duminică, 1.800 de tineri social democraţi din toată ţară se reunesc în Jupier, la Şcoala de Pregătire Politică a Tineretului Social Democrat. Lucrările se vor ţine la Teatrul de Vară din staţiune. 

De pe lista invitaţilor fac parte liderul PSD Victor Ponta, Nicu Bănicioiu - preşedinte al TSD, Adrian Năstase - preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Liviu Dragnea - secretar General al PSD, primarul Constanţei Radu Mazăre, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu - preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Ecaterina Andronescu şi Constantin Niţă - vicepreşedinţi ai PSD, parlamentarii de Constanţa Alexandru Mazăre, Nicolae Moga, Antonela Marinescu, Eduard Martin şi Cristina Dumitrache.  

În prima zi a şcolii de vară, de la ora 17.00, va fi o şedinţă a Biroului Permanent Naţional al TSD, urmată de o alta a Comitetului Executiv, seara urmând să se încheie cu o petrecere pe plaja hotelului Meteor. În cea de-a doua zi a evenimentului, lucrările şcolii de vară vor începe de la 10.30 cu o conferinţă de deschidere, urmată la ora 15.00 de workshop-ul Politici economice - între inerţie şi provocările crizei, apoi de un alt workshop al liderilor tineretului PSD, un meci de fotbal pe stadionul de la Neptun şi o altă petrecere pe plaja din Jupiter. Sâmbăta tinerilor sosiţi la mare va fi mult mai încărcată, aceştia fiind nevoiţi să participe la trei workshop-uri. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii