Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au atribuit lucrările la drumuri şi parcări în cartierul „Baba Novac"

ro

07 Oct, 2011 01:00 2925 Marime text
drumuri-cartierlocuinteieftine.jpgSocietatea administrată şi fondată la începutul acestui an de Gheorghe Trandafir, SC Gecobis Build SRL, a câştigat recent de la Primăria Constanţa şi contractul privind realizarea de lucrări tehnico-edilitare şi racorduri la drumuri interioare rămase de executat în cartierul de locuinţe ieftine pentru tineri „Baba Novac".

Contractul presupune realizarea de lucrări la carosabil parcaje, racorduri străzi, trotuare şi acces handicapaţi, lucrări borduri, lucrări edilitare, amenajare spaţii verzi, reţele distribuţie de joasă tensiune, reţele de iluminat şi spaţii de plantat. Lucrarea a fost împărţită în două contracte, unul de 785.074 de lei fără TVA, iar altul de 1.014.809 lei fără TVA, ambele câştigate de SC Gecobis Build SRL.

Precizăm că firma a fost înfiinţată în luna ianuarie a acestui an şi îl are ca fondator pe Gheorghe Trandafir, asociat unic, acesta îndeplinind şi funcţia de administrator, fiind numit în această funcţie pe 1 aprilie. Societatea are ca obiect de activitate „lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale" şi îşi are sediul pe strada Dimitrie Anghel nr. 40.

Gheorghe Trandafir mai este administrator şi la SC Bancot Băneasa SA, Sindbad Marina Development SRL, la SC Geconst Company SRL, SC Building Expert SRL şi G&G Consult Expert.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii