Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Boroianu - „Voi fi portavocea partidului“ PNL Constanţa îşi instruieşte oamenii pentru alegerile locale

ro

20 Apr, 2015 00:00 2960 Marime text
Robert Boroianu, copreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, se implică, în această perioadă, în formarea unor comisii de specialitate în interiorul partidului, comisii care, potrivit declaraţiilor sale, se vor ocupa cu diverse proiecte pentru viitorul candidat al PNL la Primăria Constanţa şi, de asemenea, pentru viitorul Consiliu Local Municipal. Este vorba, susţine Boroianu, despre Comisia pentru strategii, investiţii şi mediul de afaceri, Comisia pentru buget, finanţe, taxe şi impozite, Comisia pentru urbanism şi infrastructură, despre Comisia pentru sănătate publică şi investiţii pentru sistemul de sănătate, Comisia pentru modernizarea şi transparenţa serviciilor municipale şi despre Comisia pentru cultură, educaţie şi sport.

Fiecare dintre aceste comisii ar urma să aibă între 10 şi 12 membri, fiind vorba atât despre reprezentanţi ai Biroului Municipal al PNL Constanţa, cât şi despre specialişti din diverse domenii de activitate. Ca exemplu, Boroianu i-a amintit pe doctorii Marius Enescu, fost director al DSP Constanţa, şi Ioan Tofolean, care vor face parte, evident, din Comisia pentru sănătate publică şi investiţii pentru sistemul de sănătate.
„Ne propunem ca din activitatea acestor comisii de specialitate să rezulte o serie de proiecte, de teme de importanţă majoră pentru Constanţa, pe termen lung. Eu voi participa la întâlnirile tuturor acestor comisii şi voi fi portavocea organizaţiei, voi ieşi în conferinţe de presă pentru a prezenta aceste proiecte şi pentru a vorbi despre ceea ce noi considerăm că este important pentru constănţeni“, explică Robert Boroianu.

Boroianu este primul dintre liberali care şi-a anunţat intenţia de a intra în cursa internă a PNL în perspectiva proximelor alegeri locale. „Sunt pregătit să particip la o competiţie internă în cadrul partidului şi sper să îndeplinesc condiţiile stabilite de partid pentru a fi candidatul PNL în cursa pentru Primăria Constanţa. (...) Sunt hotărât să devin primul primar penelist de după 1989 al oraşului Constanţa şi pentru asta am nevoie de încrederea şi susţinerea dumneavoastră“, mărturisea liberalul, pe pagina sa de Facebook, în luna martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii