Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Renunţă la funcţia de vicepreşedinte Liberalul Septimiu Bourceanu îi face loc lui Bogdan Bola în conducerea naţională a TNL

ro

19 Feb, 2015 00:00 4295 Marime text
Constănţeanul Septimiu Bourceanu va renunţa, în luna mai, la funcţia de vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal (TNL) pe care o ocupă la nivel central din primăvara anului 2013. Actualul secretar general al noului PNL Constanţa va împlini, pe 13 mai, 36 de ani, depăşind astfel limita de vârstă de la juniorii liberali. Cu toate acestea, mandatul lui Bourceanu în funcţia de vicepreşedinte naţional al TNL era până în 2017. Invocând însă alte proiecte, Bourceanu preferă să renunţe la funcţie.

Liberalii constănţeni nu pierd însă funcţia, căci organizaţia de la malul mării va veni cu o nouă propunere. Este vorba despre Bogdan Bola, care, din septembrie 2014, conduce Organizaţia Judeţeană a TNL Constanţa. Va fi pentru a doua oară când o funcţie lăsată liberă de Bourceanu este preluată de Bola. Înainte de a fi condusă de fiul fostului prefect al judeţului Constanţa, Eugen Bola, Organizaţia Judeţeană de Tineret a PNL Constanţa a fost „cârmuită“ de Bourceanu.

Bogdan Bola s-a născut pe 7 iulie 1981. A absolvit, în 2000, Liceul Teoretic „Traian“ din Constanţa şi, ulterior, Facultatea de Drept. Unul dintre cei mai activi tineri liberali, Bola a fost, la alegerile din ultimii ani, reprezentantul partidului în birourile electorale judeţene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mary 19 Feb, 2015 10:33 Atat numirea lui Septimiu cat si cea a lui Bogdan, este recunoasterea la nivel national a tuturor eforturilor depuse pentru a schimba ceva in orasul nostru. Daca ati urmari pagina de facebook ati observa ca organizatia de la Constanta are minim o actiune pe saptamana. O actiune ce aduce un zambet celor uitati de autoritati. Felicitari sincere, si mult succes in ascensiunea voastra!